Car for sale

Mercedes-Benz 190, 2.0 l.
15 650 €

Information

Engine capacity1988 cm³
Body typeLimuzinas
Kilometrage86500 km
Power AG54 AG
Power kW40 kW
FuelDyzelinas
Number of doors4/5
ColorGeltona / aukso
Make date1963-06
GearsMechaninė
Wheel driveGaliniai
DamageBe defektų
Steering wheelKairėje
SDKRHCPFFHC
Technical inspection2028-07

Comments

Mercedes-Benz 190 (W110), kartais vadinamas „Fintail“ dėl savo uodegos sparnų dizaino, yra vienas iš ikoniškų Mercedes-Benz modelių. Jis buvo dalis W110 serijos, kuri buvo pristatyta 1961 m. ir gaminta iki 1968 m. Šis modelis priklausė „vidutinio dydžio automobilių“ segmentui ir buvo sukurtas kaip prieinamesnė alternatyva didesniems Mercedes-Benz modeliams.

Istorija ir dizainas:
Modelio kūrimas: W110 buvo suprojektuotas dizainerio Paul Bracq vadovaujamos komandos. Modelis pasižymėjo užapvalintais uodegos sparnais, kurie buvo populiarus dizaino elementas tuo metu, įkvėptas Amerikos automobilių pramonės. Šie dizaino sprendimai ne tik suteikė automobiliui elegancijos, bet ir pagerino jo aerodinamines savybes.
Techninės charakteristikos: Įprastai šie automobiliai buvo varomi galiniais ratais ir turėjo galingus variklius, pradedant nuo 1.9 l iki 2.2 l dyzelinių ir benzininių variklių.

Naudojimas ir populiarumas:
Praktiškumas ir patikimumas: Mercedes-Benz 190 buvo gerai žinomas dėl savo patvarumo ir buvo populiari pasirinkimas tiek kasdieniam vairavimui, tiek ilgoms kelionėms. Jis buvo vertinamas už kokybišką surinkimą ir ilgaamžiškumą, kas yra būdinga Mercedes-Benz prekės ženklui.

Pirmieji savininkai: Kadangi tai buvo prabangesnis modelis, jo pirmieji savininkai dažnai būdavo verslo žmonės arba turtingesni individai, kurie vertino vokišką inžineriją ir aukščiausios kokybės gaminius.

Modelio aprašymas:
Pavadinimas: Mercedes-Benz 190 (W110)
Metai: 1963
Variklis: 2.0 l dyzelinis, generuojantis 54 AG (40 kW), kuris tuo metu buvo vertinamas už ekonomiškumą ir patikimumą.
Kėbulo tipas: Limuzinas, siūlantis klasikinę eleganciją ir komfortą.
Spalva: Geltona / aukso, suteikianti automobiliui išskirtinį ir pastebimą išvaizdą.
Varantieji ratai: Galiniai, tipiška to laikotarpio Mercedes-Benz automobiliams, užtikrinanti geresnę trauką ir važiavimo savybes.
Pavarų dėžė: Mechaninė, suteikianti vairuotojui pilną kontrolę ir autentišką vairavimo patirtį.